Over ons

Wilgenhorst gedenken vindt maar één ding belangrijk en dat is samen met u een mooi en waardevol gedenkmonument samen te stellen. De prijs moet hierin niet het uitgangspunt zijn. Daarom hebben wij een standaard assortiment samengesteld van grafstenen in diverse vormen en kleuren voor een vaste prijs, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Met onze configurator kunt u al een grafsteen bekijken en samenstellen om te zien waar uw voorkeur naar uitgaat. De exacte details bespreken wij samen met u in onze showroom of bij u thuis, zodat u in alle rust de juiste keuze kunt maken.

Heeft u specifieke wensen? U kunt hierbij denken aan een grafsteen van natuursteen in combinatie met of van rvs, cortenstaal, glas of hout. Of eventueel een ruwe steen of zwerfkei. Hierin denken wij graag met u mee. Maak een afspraak om samen de mogelijkheden door te spreken. Vervolgens maken wij een ontwerp wat helemaal aansluit bij uw specifieke wensen.

Wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom in het midden van het land om onder het genot van een bakje koffie u van dienst te zijn.

Vindt u het prettiger als wij naar u toekomen? Dat is geen probleem! Wij beschikken over miniatuur 3D grafstenen en nemen de kleurstalen mee. In combinatie met het ontwerp streven wij naar een mooi eindresultaat!

Is er bij een grafsteen onderhoud of renovatie nodig, laat het ons weten zodat wij u kunnen informeren naar de mogelijkheden.

Wilgenhorst gedenken,
Pieter en Anita Habermehl

Liever onze showroom bezoeken?

U bent altijd van harte welkom om de modellen in onze showroom in Scherpenzeel te komen bekijken. Maakt u vooraf even een afspraak? Een telefoontje of e-mail is voldoende. We ontvangen u graag en zorgen er dan voor dan we in alle rust de mogelijkheden kunnen bespreken.

Adres
Beukenlaan 34 Scherpenzeel
Telefoon
52.08072835339, 5.4887306989462

Wilt u teruggebeld worden?

Graag bespreken wij de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Direct contact opnemen? Bel dan 033 - 234 0358