Over ons

Wilgenhorst gedenken vindt maar één ding belangrijk en dat is samen met u een mooi en waardevolle grafsteen of gedenkmonument samenstellen. Hierin bieden wij diverse mogelijkheden, van standaardmodellen tot persoonlijk maatwerk met verschillende materiaalsoorten.

De exacte details bespreken wij samen met u in onze showroom of bij u thuis, zodat u in alle rust de juiste keuze kunt maken.

Heeft u specifieke wensen? U kunt hierbij denken aan een grafsteen van natuursteen in combinatie met of van rvs, cortenstaal, glas of hout. Of eventueel een ruwe steen of zwerfkei. Hierin denken wij graag met u mee. Maak een afspraak om samen de mogelijkheden door te spreken. Vervolgens maken wij een ontwerp wat helemaal aansluit bij uw specifieke wensen.

Wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom in Renswoude om onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden met u door te nemen.

Vindt u het prettiger als wij naar u toekomen? Dat is geen probleem. Wij beschikken over miniatuur 3D grafstenen en nemen de kleurstalen mee. In combinatie met het ontwerp streven wij naar een mooi eindresultaat.

Is er bij een grafsteen onderhoud of renovatie nodig, laat het ons weten zodat wij u kunnen informeren naar de mogelijkheden.

Wilgenhorst gedenken,
Pieter en Anita Habermehl